Adverteren op radio

Adverteren op radio is zeer laagdrempelig én voordelig. Je bereikt snel en doeltreffend een miljoenenpubliek. Een grote kracht van radio is dat je de luisteraar overal kan bereiken: thuis, in de auto, onderweg of op het werk.

De radiozenders van de NPO worden dagelijks goed beluisterd en elke zender heeft zijn eigen specifieke doelgroep. Je kunt zelf aangeven in welk tijdvak en op welke zender je graag te horen wilt zijn.

Omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn, hebben we een selectie gemaakt van de blokken waar de cultuurliefhebber graag naar luistert, zodat je het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden.

Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden.

Tarieven 

Culturele adverteerders krijgen bij het boeken van een radiocampagne via Cultuur Enzovoort 30% korting op de gepubliceerde tarieven van Ster voor vaste kosten per spot. Voor onze werkzaamheden rekenen wij opstart-, begeleiding en reserveringskosten (OBR) van € 650,- per radiocampagne.

Als het radiobudget hoger is dan € 5.000,- rekenen wij bovendien additionele OBR-kosten van 5% over het budget boven de € 5.000,-.
Over Ster & Cultuur-campagnes wordt geen bureaucommissie verleend.

Commercial en productie

Om te zorgen dat je boodschap goed overkomt, is je commercial van groot belang. Graag verzorgen we dan ook de productie van je radiocommercial. Wij hebben veel ervaring met het produceren van commercials met een krachtige boodschap. Wij werken hiervoor al jaren nauw samen met een gerenommeerde productiestudio.

Lever je zelf de commercial aan? Hier vind je de specificaties om de radiocommercial rechtstreeks aan te leveren bij Ster. 


Productie

Wij begeleiden je graag vanaf het eerste idee tot en met de laatste puntjes op de i, om zo een effectieve radiocommercial te produceren. Vooraf bepalen we samen met jou het doel en de boodschap van de commercial en helpen met het formuleren van de voice-overtekst. Zodra jij tevreden bent met het resultaat, zorgen wij dat de commercial wordt aangeleverd bij Ster.

De kosten hiervoor bedragen € 500,- inclusief voice-over en exclusief muziek.


Onze voice-overs

We werken met verschillende professionele mannelijke en vrouwelijke voice-overs die je commercial kunnen inspreken. Voor Beatrice geldt mogelijk een toeslag.

Beatrice
Joshua
Elisabeth
Ivo

Dit hebben we voor andere adverteerders gemaakt

Drents Museum
Gemeentemuseum Den Haag
Internationaal Literatuur Festival Utrecht
Toneelgroep de Appel